Wat kunnen wij voor u betekenen?

Diensten:

Arendsen Inframanagement biedt oplossingen op het gebied van civiele techniek en ruimtelijke ontwikkeling (Infrabouw). Ondanks dat het zwaartepunt van onze dienstverlening ligt bij het begeleiden van infrastructurele werken in de uitvoeringsfase kunt u bij ons ook terecht voor advisering vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering. Wij leveren maatwerk. Ook voor landmeetkundige vraagstukken kunt u een beroep op ons doen.

Civiele techniek:

Civieltechnische projecten zijn vaak divers van aard. Met een groot netwerk aan specialisten op dit vakgebied is Arendsen Inframanagement uw partner. Of het nu gaat om een reconstructie van wegen en rioleringen, het ontwikkelen van uitbreidingsplannen, het aanleggen van grootschalige ondergrondse infrastructuren, de aanleg van bruggen en stuwen of de aanleg van sportvelden. Onze specialisten zorgen voor een klantgerichte innovatieve oplossing met een hoge kwaliteit als resultaat.

Landmeetkundige dienstverlening:

Arendsen Inframanagement biedt ondersteuning op het gebied van landmeetkundige werkzaamheden. Wij bedienen u maximaal door de zorg voor u uit handen te nemen en brengen uw opdracht tot een hoogwaardig en kwalitatief goed eindresultaat. Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur, recente software, kennis en ervaring kan Arendsen Inframanagement u tijdens alle fases van een project ondersteunen.

Planontwikkeling en projectmanagement:

Arendsen Inframanagement is een jonge organisatie met alweer ruim 10 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement. Wij worden steeds meer betrokken bij de totaalontwikkeling van projecten. Onze kracht zit in het ondersteunen, structureren en begeleiden van de processen bij complexe (infrastucturele) projecten. Wij begeleiden u van definitiefase tot en met de realisatiefase.

Detachering:

Kampt uw bedrijf of organisatie met een (tijdelijk) capaciteitstekort? Of bent u op zoek naar deskundige en ervaren medewerkers op het gebied van civiele techniek? Dan helpen wij u graag.